Тур в Закарпаття на цвітіння сакури

Дата тур:; 07.04.2024 — 13.04.2024. 19.04.2024 — 25.04.2024.

1 ДЕНЬ. 19: 10 Виїзд із м. Суми.
2 ДЕНЬ. Прибуття до Львову. Оглядова екскурсія «Львів — перлина Європи» . Вільний час. Ви дізнаєтесь як смачно пахне Львів:  шоколадом, кавою, корицею. Відчуєте атмосферу міста — свята….

Переїзд на Закарпаття,поселення,вечеря.

3 ДЕНЬ. Родзинки природи. Сніданок. Автомобільна екскурсія до  озера Синевир з відвідинами: Водоспад «Шипіт» Воловець.Катання на крісельному витягу на г.Гимба (300 грн.).Реабілітаційний центр бурого ведмедя (40/80 грн).
Екскурсія до  озера Синевир (рекреаційний збір 40/80 грн) « Озеро Синевир – чудо України». Одне із чудес України — найбільше озеро Закарпаття. Утворилось 10 тисяч років тому на висоті 989 метрів над рівнем моря. Площа водного плеса близько 4-7 гектарів, середня глибина його 8-10 м, найбільша – 22м. Посередині ж озера розмістився, немов зіниця блакитного ока, невеликий острівець площею всього кілька метрів. Звідси і народна назва – Морське око. Овіяне легендами та оповідками озеро — чекає на Вас!. Обід у колибі ( вартість від 150грн.). Факультативно можна заїхати до реабілітаційного центру бурого ведмедя. Для дітей та дорослих буде цікаво подивитись на цих чудових велетнів (за додаткову плату).
Вечеря.

4 ДЕНЬ. Сніданок. Виїзд на екскурсію по м. Мукачево. Старовинне місто овіяне легендами розташоване у центрі Закарпатської області на березі р. Лоториця. Славиться найцінішою архітектурною памяткою — замок «Паланок». Фортеця овіяна легендою та бойовою славою.

Термально-дегустаційний. Відвідування дегустаційної екскурсії до заводу «Чизай»  (тривалість до 4-х годин). Вино це — ліки! А гарне вино – ще й свято. Платон називав його «молоко для стариков». Місцеві вина по праву вважаються одними з найякісніших. Береговські вина високо цінувалися навіть при дворах Європейської аристократії. Купання в термальних джерелах – апогей задоволення. Відвідування термальних басейнів (на вибір туриста від 250 до 500 грн. з людини).

Вечеря

5 ДЕНЬ Сніданок.Оглядова екскурсія по Ужгороду —зачаровує гостей своїм європейським шармом. Офіційна історія міста налічує більше 1100 років, роблячи Ужгород одним з найстаріших міст нашої країни. Гуляючи старими вуличками відвідаєте центральну частину міста,Ужгородський замок,  скансен – музей під відкритим небом«Старе село», вулиця Корзо, Хрестовоздвиженський греко-католицький собор, палац єпископів, хасидська синагога, липова алея, чеський квартал (квартал сакур).
 Екскурсія по древньому Ужгороду незмінно принесе безліч нових відкриттів і яскравих, позитивних вражень. 
 

6 ДЕНЬ. Сніданок. Замок Шенборнів.(40/80) Урочистий вигляд архітектурного дива з червоною фігурною черепицею дахів нагадує про шляхетні часи, коли в розкішних покоях хизувалися мисливськими трофеями його вельможні гості з Відня та Будапешту після азартного полювання на диких звірів в місцевих хащах. Так, впливова німецько-австрійська династія Шенборнів зналася на привілейованих задоволеннях та мала потужні зв’язки, недарма подейкують, що романтичний лицарський замок виник після зустрічі графа Шенборна-Бухгейма з сумно відомим наступником австро-угорського престолу ерцгерцогом Францом Фердинандом, який висловив бажання отримати запрошення на полювання в чарівних Карпатах.

Виїзд додому.

7 ДЕНЬ. Приїзд у Суми

ВАРТІСТЬ ТУРУ 6500грн.

У вартість входить: проїзд по маршруту,проживання 4 ночі — 5 днів (номери зі зручностями), 4сніданки та 4 вечері, базові екскурсії.

Додатково оплачуються: вхідні квитки на об’єкти. Термальні джерела від 250до 500 грн,крісельний витяг на г.Гимба (300 грн.),рекреаційний збір ( Синевир) 40/80 грн.,реабілітаційний центр бурого ведмедя (30/80грн), дегустація вин-245грн, Ужгородський замок- 40 /100грн/чол; Скансен — 40/60 грн/чол; замок Паланок-50/100грн/чол,замок Шенборнів 40/80грн.

Фірма залишає за собою право змінувати порядок проведення екскурсій.